Vermut Casteller

Proposta Concurs (Vermut Miró)

Packaging  // 2016

Entenem que el vermut és una beguda tradicional, on a tot arreu s'acostuma a servir amb una oliva i un toc de cítric. Partint d'aquest gest, s'ha agafat l'oliva i s'ha representat de manera simbòlica com si es tractés d'un castell.

 

Així s'aconsegueix veure a primera vista el vermut, i d'una forma més metafòrica veure el fet casteller, que acaba de quedar reforçat amb la trama de punts que se li ha aplicat a la fotografia, d'aquesta manera recordant el mocador de castellers (comú a totes les colles castelleres) on sempre hi ha un tramat de punts blancs sobre el mocador roig.

 

Tipogràficament parlant s'ha utilitzat la tipografia Blanch, una tipografia modular de pal sec amb reminiscències dels 50's que manté un relat amb la fotografia del castell en estar col·locada de manera lineal i centrada, ja que així recorda a una faixa d'un casteller.

 

Finalment respecte a la mida de l'etiqueta s'ha decidit per realitzar-la en un rectangle vertical, d'aquesta manera s'aconsegueix potenciar i emfatitzar el concepte del castell d'olives gràcies a la verticalitat.