Notes de premsa.

3/24

diario design

El Periodico

Projecte grupal realitzat dins de l’assignatura 

Creació Digital, de quart curs de Grau de Disseny a EINA, impartida per Santi Vilanova, on constava de la realització del mapping que es va projectar a la façana del Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona, entre el 20 de desembre i el 6 de gener.

 

Tracta d’un treball centrat en la imatge, més que no pas en la decoració lumínica “clàssica”, tal com se’n desprèn del projecte inicial. A través de l’ús de vídeo projectors, es proposa la creació d’una “pell” visual per a l’àrea central de la façana. La tècnica del mapatge de vídeo permet destacar elements arquitectònics i, al mateix temps, l’ús de la imatge figurativa permet comunicar els nous usos de l’antic Hospital, revalorant-lo com a centre del Modernisme i com a nou espai expositiu.

 

En el desenvolupament del projecte, a través de la recerca en la història de l’Hospital, de l’obra de l’arquitecte Domènech i Montaner, dels elements decoratius presents als diferents pavellons i inspirat en la funció de l’Hospital al llarg dels segles XIX i XX, vam materialitzar un seguit d’il·lustracions animades que, amb un encaix perfecte sobre l'arquitectura de l’edifici, on vam destacar conceptes clau en quatre categories: La Història, el Modernisme, la Salut (entesa en tota la seva amplitud) i la Cultura.

 

Contes de llum

Recinte Modernista Sant Pau (BCN)

Mapping // 2015